_________________________________________________________________________________________________

Dnevna soba je srce doma. Ona je mesto gde provodimo večeri sa prijateljima, sedimo uz jutarnju kafu i opuštamo se noćima ispred televizora ili uz knjigu. Zato smatramo da vaša dnevna soba ne bi trebalo da bude samo veoma udobno mesto, već i lepo.

Jedan od najboljih načina da ukrasite svoju dnevnu sobu i pokažete svoj jedinstveni stil je korišćenje zidova! Evo naših ideja za dekoraciju zidova za vašu dnevnu sobu.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ako imate kamin u dnevnoj sobi, postoji prilika da ga zaista učinite zvezdom prostora. Ukrasite svoj kamin ovom predivnom tapetom, sitnicama, fotografijama ili svetlima kako biste ga učinili jedinstvenom žarišnom tačkom.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Sa nežnim cvećem i ćudljivim toplim tonovima, BOUQUET prikazuje niz starinskih cvetova za vaše zidove sa svetlucavim završetkom. Ovaj tapet u trendu je elegantan dodir koji vam je potreban za dekor u šik stilu!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Uzimajući inspiraciju iz arhiva, Resplendence Aqua je dašak svežeg vazduha! Prelepo postavljeni paunovi sa otmenim cvetovima čine ovaj veliki otisak elegantnom pozadinom.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Mešavina pastela, upečatljivog sivkastog i svetlucavog je savršena mešavina za dodavanje dimenzije luksuza svakoj prostoriji.